'

Uusi

Ursuit AWS junior 140-160 cm Black

745,00 €
589,00


Saimme edullisen erän Ursuitin Junior-kuivapukuja myyntiin. Pukujen koko on 140-160 cm. Nyt nopeimmille edullisesti. AWS Junior soveltuu erinomaisesti jollapurjehdukseen. Tarjous koskee pukua jonka koko on 140-160 cm! Väri musta.

Ursuit AWS Junior on lasten mitoituksella tehty kuivapuku monipuoliseen käyttöön. AWS pelastuspuku lapsille monipuoliseen vesillä liikkumiseen, soveltuu erityisesti istuma-asennossa harrastettaviin lajeihin kuten jollapurjehtimiseen.

AWS puvussa on erityisesti otettu huomioon rakenteelliset vaatimukset, joita istuma-asento aiheuttaa ja siksi selkäosaa on pidennetty suhteessa niin, ettei se kiristä. Yksinkertaistetussa pukumallissa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Materiaali kevyt ja erinomaisesti hengittävä 4-tex -kangas. Neopreeniset mansetit ovat helppo pukea ja riisua. Takamusvahvikkeet ja polvivahvikkeet. Puvun mukana toimitetaan pipo ja kantokassi. Varastossa olevat puvut ovat koko mustia.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Storm Marin, Kuivapuvut